Trend in fietsenland; de transportfiets

geslaagd-familieweekend transportfiets

Ken je dat moment dat er even niets gaat zoals het moet? Een spreekwoord dat je tegenwoordig steeds vaker hoort is dan: als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat.

Een voorbeeld van zo’n frustrerend moment is wanneer de auto niet beschikbaar is en je juist op dat moment op de fiets de boodschappen voor het weekend moet inslaan. Het weekend waarin je jarig bent, dus er moeten extra hapjes, drankjes en natuurlijk een nieuw outfit worden gekocht. En al die boodschappen van verschillende winkels moeten dan allemaal mee terug op dat oude barrel. Dra-ma.

Transportfiets

Een transportfiets biedt op zo’n moment uitkomst! Met een transportfiets neem je namelijk twee keer zoveel mee. Dankzij de voordrager op het stuur, waar je een leuke fietskrat op kan monteren, heb je ruimte zat voor die extra boodschappen, of een sporttas, kratje bier, noem maar op.

Transportfiets

Omdat een transportfiets gemaakt is om veel mee te nemen, is het frame extra stevig. De buizen zijn wat breder en dat geeft de fiets een stoer uiterlijk. Uitgerust met handige extra’s zoals versnellingen en LED verlichting is een transportfiets precies wat je nodig hebt om dagen zoals hierboven beschreven met gemak te overwinnen.

Bovendien is een stukje fietsen natuurlijk gunstig voor het milieu en ook je conditie gaat erop vooruit. Waar wacht je nog op?