Reizen

De wereld ontdekken? Reizen is van vele mensen een hobby of voor sommigen zelfs een ‘way of life’. Bekijk de leukste reizen hieronder in de blogs.

Op familieweekend met honden: leuke tips en vakantie-adresjes!

Een familieweekend is altijd een geweldige manier om samen te genieten en herinneringen te creëren. Als je honden hebt, is het natuurlijk ideaal om deze trouwe viervoeters mee te nemen op je avonturen. Maar hoe zorg je ervoor dat zowel de mensen als de honden een fantastische tijd hebben? In dit artikel geven we je … Lees verder “Op familieweekend met honden: leuke tips en vakantie-adresjes!”

Kreta – tenen in het water en ogen op cultuur

Zoals bij wel meer Griekse eilanden, gaat ook het Kretenzer eiland prat op een oude cultuur en in dit geval is dat de Minoïsche cultuur. Wie kent niet het verhaal van het labyrint, de Minotaurus en de draad van Ariadne? Cultuur snuiven is vooral leuk op zonnige dagen als je over archeologische terreinen slentert en … Lees verder “Kreta – tenen in het water en ogen op cultuur”

Een geslaagd familieweekend beleef je op een vakantiepark!

Tijd voor elkaar nemen is super belangrijk. Een weekend lang plezier beleven, herinneringen ophalen en bijpraten over alle gebeurtenissen in elkaars leven. Door alle drukte zien we elkaar veel te weinig. Een familieweekend biedt de oplossing. Nu kun je natuurlijk de hele familie thuis uitnodigen, maar waar moet iedereen slapen? Daarom biedt een vakantiepark de … Lees verder “Een geslaagd familieweekend beleef je op een vakantiepark!”