Alles wat je moet weten over industriële tafels

Geef je interieur een boost, door de nieuwste trend ‘De industriële look’! Een houten, robuuste tafel met een metalen onderstel geeft een stoere maar toch moderne uitstraling. Met een industrieel interieur wordt je woning erg veelzijdig en kun je het ook afstemmen met andere interieurstijlen. Metaal en staal zijn de meest gebruikte materialen die worden gebruikt voor industriële tafels. Door daarbij een tafelblad te kiezen van eikenhout of rustiek hout, krijgt de tafel een stoere maar toch erg warme uitstraling.

Industriële tafel echte eyecather!

Een tafel is een sfeer- en beeldbepalend meubelstuk voor het interieur. Als je een woonkamer inloopt valt je meestal als eerste de eettafel op want die is groot en vaak valt die daardoor meteen op. Metalen industriële tafelpoten in combinatie met een massief eiken tafelblad, zorgen voor een indrukwekkende uitstraling. Een eikenhouten tafelblad geeft de tafel een wat oudere en robuuste look voor het onderstel wordt in de meeste gevallen metaal gebruikt als onderstel, omdat dat toch het moderne wat terug brengt in het interieur. In sommige gevallen wordt er hout als onderstel gebruikt om het klassieke wat meer terug te brengen in het interieur.

Industriële tafel

Scandinavisch interieur

Met hun lange en donkere wintermaanden weten de stijlvolle Scandinaviërs als geen ander hoe ze thuis de nodige warmte in het interieur terug moeten brengen. Met zachte muurkleuren, veel kussens en tapijt en een lichte vloer halen ze op een coole manier veel gezelligheid in huis! Vind jij dat Scandinavisch interieur nou echt te gek? Doe dan inspiratie op online of in een van de honderden meubelzaken in Nederland! Met een eikentafelblad met metalen onderstel creëer je een heerlijk warm gevoel in je woning, maar blijft het wel modern!

Geplaatst op Categorieën Wonen