Wonen

Lees hier alle informatieve blogs over zaken die met wonen te maken hebben. Dit kan gaan over het huren van een tijdelijk woning, verhuizen, decoratie en veel meer.

Grootvakstellingen en gaaswanden zijn twee van de populairste opslagsystemen in Nederland. En als je een bedrijf runt of werkt in een magazijn, heb je waarschijnlijk al deze termen gehoord. Maar weet je wat ze zijn en waarom het belangrijk is om ze te hebben? Zo niet, maak je geen zorgen, want we gaan alles wat … Lees verder “”

Alles wat je moet weten over industriële tafels

Geef je interieur een boost, door de nieuwste trend ‘De industriële look’! Een houten, robuuste tafel met een metalen onderstel geeft een stoere maar toch moderne uitstraling. Met een industrieel interieur wordt je woning erg veelzijdig en kun je het ook afstemmen met andere interieurstijlen. Metaal en staal zijn de meest gebruikte materialen die worden … Lees verder “Alles wat je moet weten over industriële tafels”

Inspiratie voor Ronde vloerkleden

Inspirerende ronde vloerkleden De ronde vloerkleden zijn aan een echte opmars bezig. Van oudsher zijn de vloerkleden en karpetten altijd recht. Dit is een trend die je bij de tafels bijvoorbeeld ook ziet. Door met ronde vormen te werken zorg je voor een zachte uitstraling. Belangrijk bij het combineren is dat je zorgt voor eenheid. … Lees verder “Inspiratie voor Ronde vloerkleden”